Adagio Wolfy Adonis Fontrel
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Wolfy on 20-vuotias Kalmankehtoon kuuluuva hurmuriraikulipoika, oikea naistenmies ja tyttöjen  päiväuni. Hän on varsin tietoinen asemastaan ja käyttää sitä häikäilettömästi hyväkseen. Hän on rikkaan velhoperheen ainoa lapsi ja Fontrelin suvun toiveitaherättävin vesa. Fontrelin perheen suhteesta Kalmansyöjiin on huhuja, mutta varmaa tietoa ei ole kenelläkään.
Wolfy on Tulisoihtu Akatemian neljännen vuoden opiskelija. Viime lukuvuoden Wolfy vietti lähinnä Prudencen seurassa, mutta kumpikaan ei myönnä suhdetta.
Ainoa tahra Wolfyn maineessa on hänen äitinsä, Hyacinth Fontrel. Wolfylta itseltään tätä totuutta ei saa kiristettyä, mutta hän on hiukan äidinpoika. Muita Wolfyn todellisia luonteenpiirteitä ei hänen äitinsä tiedäkään; nuori mies on äkkipikainen, hiukan aggressiivinenkin. Flirttailu, naisten naurattaminen, huispaus ja itsepuolustuslajit ovat Wolfyn vakioharrastuksia.
Heikkouksia Wolfylla ei juurikaan ole (ainakaan omasta mielestään). Ainoastaan Prudencen kyynelien edessä tämä orhi on täysin avuton.
Lepakko Malfoy (Wolfy nimesi lepakkonsa Drakea ärsyttääkseen) on synkeä kaveri. Viihtyy hyvin Prudencen pöllön seurassa.


Prudence (Prue) McCallum
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Prudence on 18-vuotias jästiperheen kasvatti. Hänen jästi-isänsä on uusissa naimisissa venäläisen jästinaisen kanssa, ja Prudencella on ikäisensä sisarpuoli. Prudencen äiti, Luciana Malfoy, kuoli tytön ollessa vasta ihan pieni lapsi. Prudence ei muista äidistään mitään, ja vasta viime vuonna hänelle paljastui sukulaisuussuhde Malfoyn pahamaineiseen sukuun. Luciana Malfoy oli Lucius Malfoyn sisar.
Prudence aloitti vuosi sitten opintonsa Tulisoihtu Akatemiassa. Järjestely oli poikkeuksellinen, sillä hän ei ollut opiskellut Tylypahkassa. Syytä tälle poikkeusjärjestykselle ei toistaiseksi tiedetä.
Prudencen ensimmäinen vuosi Tulisoihdussa kului lähinnä Wolfyn seurassa, mutta kumpikaan ei myönnä suhdetta.
Toveruuden Torni on Prudencen tupa Tulisoihdussa. Hän yrittää olla tunnollinen opiskelija, mutta usein muut seikat vievät hänen mielenkiintonsa opinnoista. Prudence harrastaa huispausta, laulamista ja Sunnevan suojelemista ongelmilta.
Prudencen opinnot ovat suuntautumassa hiljalleen lakitieteisiin, kuten Wolfynkin. Tulevaisuus on siis jotakin lain parissa.
Prudencen lemmikkinä on pöllö, Tyyris Tyllerö (Tyttis). Pieni pöllö on ärhäkkä ja ahne kaveri, mutta hoitaa kirjehommat luotettavasti.


Drake Malfoy

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Malfoyn perheen mustista lampaista mustin. Hän on liian kiltti ollakseen "kunnon Malfoy". Malfoyn suvun suhde Kuolonsyöjiin on tunnettu fakta.
Drake on 20-vuotias neljännen vuoden Kalmankehtolainen ja Wolfyn paras ystävä. Hän on tunnetun Lucius Malfoyn veljenpoika ja Prudencen serkku. Vaikka Drake on liian kiltti ollakseen "kunnon Malfoy", ei hän silti ole mikään enkeli. Näyttävät kiukunpuuskat Sunnevan kanssa saavat Tulisoihtu Akatemian käytävät raikaamaan ja kierolla mielellä ei tunnu olevan rajoja. Kiltin hänestä tekee mm. se, että hänen nyrkkinsä osuu useammin seinään kuin elävään olentoon.
Drake oli varsin tunnollinen opiskelija aina viime vuoteen saakka, jolloin Sunneva saapui Tulisoihtuun. Sen jälkeen Draken opiskelurauha oli mennyttä. Drake ja Sunneva, toisin kuin edellinen kaksikko, myöntävät suhteensa, joka onkin hyvin näkyvä ja kuuluva niin hyvässä kuin pahassakin.
Draken opiskelumielenkiinto on suuntautunut opettajahommiin. Hän tietää, miltä professori Malfoy -titteli kuulostaa.
Drake harrastaa huispausta, velhoshakkia ja taistelulajeja. Hänen lemmikkinsä on hämähäkki nimeltä Lucius (setänsä kunniaksi). Valitettavasti Sunneva pelkää hämähäkkejä.


Sunneva Sudenvarjo

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Sunneva on 18-vuotias velhoperheen kasvatti. Sunnevan äiti on yksinhuoltaja ja hänellä on kolme lasta. Sunneva on tutustunut isäänsä ensimmäisenä vuotenaan Tulisoihtu akatemiassa. Sunneva, kuten Prudencekin, aloitti opintonsa Tulisoihdussa viime vuonna poikkeusjärjestelyillä. Sunneva yrittää olla tunnollinen oppilas, mutta tällä hetkellä hän on kiinnostuneempi Drakesta kuin koulusta.
Sunnevan harrastuksiin kuuluu lähinnä Wolfyn ja Draken ärsyttäminen. Silloin tällöin Sunnevan saattaa tavata myös pianon ääressä pimputtelemassa. Sunneva rakastaa raskasta musiikkia ja se näkyy myös hänen mustanpuhuvassa tyylissään. Sunneva myöntää suhteensa Drakeen mutta pariskunnasta ei voi koskaan olla varma ovatko he yhdessä juuri sillä hetkellä. Sunneva onnistuu luomaan tappelun ja draamaa myös sinne missä se on melkein mahdotonta.
Sunneva on päättänyt tulevaisuudessa keskittyä aurorin opintoihin. Hänen lemmikinsä on musta rotta, nimeltään Killeri. Rotalla on taipumusta karkailla Sunnevalta usein ja mitä nolompiin paikkoihin, sen parempi. Sunneva saattaa saada Killerin kiinni aistimalla tämän olinpaikan Killerin hajuaistin kautta. Toisinaan se on miellyttävää, toisinaan ei.