Priz Friznog
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Tulisoihtu Akatemian hilpeä rehtori. Lyhyehkö, pyylevä herrasmies, joka rakastaa kahta kultakalaansa. Leppoisa ulkomuoto voi joskus pettää, sillä hänen kurinpitonsa on tarvittaessa rautainen. Kärsii silloin tällöin unohduksista ja yleisestä hajamielisyydestä.

Oma T. Unto
Opettaa etiikkaa ja hyviä käytöstapoja. Kurinpito on olematonta ja hänen tuntinsa ovat usein kaaos. Tämä iäkäs setä on pitkä ja luiseva, eikä hänellä ole, nimestään huolimatta, lainkaan omaatuntoa. Hän ei ole kuitenkaan paha tai ilkeä. Hän on vain... noh... Hiukan ajattelematon.

Mistel O'Copea
Keski-ikäinen nainen noitien seurapiirien huipulta, joka opettaa Tulisoihdussa äidinkieltä. Komea nainen ja tietää sen itsekin. Hänet kuullaan akatemian käytävillä jo kaukaa korkokenkien reippaasta kopinasta. Kärsii vaikeasta, mutta tiedostamattomasta höyhenallergiasta.

Amalia Kieputus
Sporttinen noita, joka on opiskeluaikoinaan menestynyt huispauksessa varsin hyvin. Aina iloinen ja positiivinen. Kaikessa. Kannustava, pitää kaikista oppilaistaan. Ei mikään älynvälkky.

Miracle Magiana
Nuorin opettajista. Vastavalmistunut ja täynnä intoa ja tarmoa. Tunneilla on vain hiukan motivointiongelmia, sillä ne käytännöntaiat, joita hän haluaisi opettaa ovat "nössöjä". Nuoret velhot pitävät hänen tunneistaan, jostakin syystä...

Venla Valittu
Opettajakunnan mystikko joka opettaa ennustamista. Häntä kunnioitetaan kovasti, sillä hänen ennustuksensa erehtyvät harvoin. Hänen tuntinsa ovat silkkaa ennustusta, ja vain harva oppilas nauttii niistä juuri siksi.

Astralin Tähtisumu
Hiukan hörhön maineen saanut opettaja, joka on aina analysoimassa kaikkea. Uskoo vakaasti horoskooppeihin ja on Venla Valitun hyvä ystävä. Hänen selityksensä ovat varsin utopistisia eikä kukaan ymmärrä niitä.

Mortal Peto
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Jos haluaa suojautua pimeyden voimilta, kannattaa suojautua Mortal Pedolta. Hänen tuntinsa ovat silkkaa raatamista ja hän on tiukkuuden huippu. Hänen huomautuksensa ovat säälimättömiä ja myötätuntoa riittää vain kalmankehtolaisille, joiden valvojaopettaja hän on.

Wilpuri won Gaamea
Tulisoihdussa pitkään opettanut tiukka äitihahamo. Hän opettaa noitamaailman historiaa ja joskus hänen mieilpiteensä ovat kuin hänen aineensa - kuivia ja tomuisia. Reilu ja oikeudenmukainen.

Vernon McKakkula
Noitamaailman "Einstein". Opettaa matemaattisia aineita. Vanha mies, joka tuo ikänsä usein ilmi ja vaatii kunnioitusta. On erityisen ylpeä Ahkeruuden Aitiosta, jonka valvojaopettaja hän on.

Kustaa Mikälie
Jokainen tunnin alku on jännittävä, sillä koskaan ei voi tietää minkä hahmon hän on valinnut. Muodonmuutosten opettaja on varsinanen huumoriveikko ja hänen tuntinsa ovat erittäin suosittuja. Isokokoinen mies varustettuna suurella sydämellä.

Hans Huuhkaja
Ei ole vaikeaa arvata mikä on tämän animaagin hahmo. Hänen tuntinsa ovat varsin vaativia, sillä animagia on tarkkaa työtä. Ruiska otteinen kursailematon ja suoraan asiaan menevä setä hahmo.

Suvi Saamaton
Telepatian ja telekinesian opettaja, joka ei selvästikään hallitse opettamaansa asiaa. Hänen tuntinsa ovat tylsiä teoriapitoisia tunteja, sillä käytännön temput onnistuvat harvoin. Tunnit ovat myös usein peruttuja, sillä laiskuus on Suvin pahe.

Henry Hurmio
Ihanata, ihanata!
Henry rakastaa kaikkia ja ennen kaikkea itseään. Kun tukka on hyvin, niin kaikki on hyvin. Peikkokielen opetus sujuu mukavasti Henrya kehuessa - peikkojen kielenparrella tietysti. Hän on hyvätahtoinen opettaja, mutta oma etu on paras etu.

Kimmo Cammo
"Tämän siis ei ptänyt mennä näin", Kimmon tunniella kuuluu usein. Hän opettaa taikajuomien valmistusta. Hiukan hatara muisti ja silkat vahingot tekevät hänen tunneistaan jännittäviä ja mielenkiintoisia. Hän on myös koulun jästiasiantuntija, ainakin omasta mielestään. Tiedot ovat vain vanhentuneita. Kimmon tunneilla ollaan kirjaimellisesti liemessä.

Monéré Liplap
Vedenkielen opettaja, joka Henry Hurmion tavoin rakastaa kaikkia. Hän pitää kaikesta söpöstä ja pitää tuntinsa usein ulkona - mieluiten veden äärellä. Hän on taiteellinen lyyrikko. Ei anna koskaan vaativia läksyjä ja on aina lempeä. Villit huhut kertovat, että Henryn ja Monérén välillä olisi jotakin...

Raimo Raivomieli
Monijakoinen persoona, jonka mielialat vaihtelevat sekunneissa laidasta laitaan. Hän opettaa psykologiaa, jonka hän totisesti hallitsee. Koulutuksensa hän on saanut lukuisissa terapiaistunnoissa. Hänen tunneillaan voi tapahtua mitä hyvänsä.

Inkeri Sähäkkä
Opettaa taikaeläinten hoitoa, ja hänen eläinrakkautensa on rajatonta. Ihmisiä kohtaan hän ei ole läheskään yhtä suopea, ja pelkää jatkuvasti ihmisten lisääntymistä. Hän on tiukkaakin tiukempi siveyden sipuli ja nuttura on kireällä jatkuvasti - paitsi kun kyse on Mortal Pedosta.

Eetu Elukka
Tulisoihtu Akatemian ärhäkkä riistanvartija. Vastaa yhdessä Inkerin kanssa eläinten hoidosta. Puhuu voimakkaasti murtaen ja äksyyn sävyyn. Hän on usein valvomassa oppilaiden jälki-istuntoja ja tehtävät ovat yleensä sangen epämiellyttäviä.

Matami Hentovalkoinen
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Sairaalasiiven ehdoton valtiatar. Riuska otteinen matami hoitaa kaiken terveydenhoitoon liittyvän. Ei ole luultavasti mitään, mitä hän ei osaa hoitaa. Matamin nenille ei hypi kukaan. Eikä kukaan oikeastaan haluaisikaan. Suorasukaisuudestaan huolimatta, hän on varsin pidetty henkilö.