Aamu koitti Tulisoihdussa ja kaikki olivat hyvin hereillä jo ennen kuin kukko (tässä tapauksessa se oli Hans Huuhkaja joka vietii mielellään yönsä animagia hahmossaan) ehti kunnolla laulaa.
    -Herätys vätys! Prudence huudahti ja hyppäsi Sunnevan sänkyyn.
    -Äh älä viitsi, joku kerta taion sinut sammkoksi kun hypit tuolla tavalla etkä anna säädyllisten ihmisten nukkua kunnolla, Sunneva mutisi ja aikoi jatkaa uniaan.
    -Hei haloo pahvi, eikö muistu mieleen mikä päivä tänään saaattaisi olla? Prudence huudahti ja hyppi Sunnevan sängyllä.
    -Ai niin! Sunneva huudahti ja hyppäsi sängystä. –Nyt vaatteet päälle ja huispaukseen.
    -No ei nyt ihan niin nopeasti tarvitse lähteä. Kyllä me kerkeämme vielä käydä syömässä ja pukeutua ihan kunnolla, Prudence sanoi ja laittoi hiuksensa ponihännälle.
Hänellä ei ollut ollut halua laittautua mitenkään erikoisemmin Valentinon tanssiaisten jälkeen, ponihäntä ja koulupuku saivat riittää. Sunneva oli jo ovella lähdössä kun Prudene harjasi vielä hampaitaan.
    -Äkkiä nyt tai myöhästytään!! Suneva huusi ja häipyi ulos ovesta jättänen Ebonyn ja Auren heräilemään ja Prudencen harjaamaan hampaitaan.
Prudence ryntäsi pian ysävänsä jälkeen ja juoksi ruokasaliin ja melkein hyppäsi Sunnevan viereen joka ryysti kahvia ennätysvauhtia ja tunki paahtoleipää toisella kädellä suuhnsa.
    -Hei, varo ettet tukehdu! Kuului ivallinen huuto ovelta ja Wolfy käveli Draken kanssa tyttöjen vireeen karmaisevat lautaset kukkurallaan kaikkea mitä pöydästä vain oli löytynyt.
    -Kuinka te jakasatte syödä tuollaisen määrän? Prudene kysyi ja ahmi murojaan.
    -No me olemme isoja miehiä ja isot miehet tarvitsevat paljon ruokaa, Wolfy sanoi ja antoi suukon Prudencen otsalle.
    -Todella ällöttävää, hankkikaa HUONE! Sunneva ja Drake huusivat yhteen ääneen. –Te aina huudatte meille nyt on vain oikeutettua että me saamme ällötellä teitä.
    -Nyt minä menen sinne selostamoon laittamaan kaiken kuntoon. Tule sinä sitten heti kun viitsit irtautua tuosta otuksesta, Sunneva sanoi ja Wolfy irvisti tälle.
    -Nähdään sitten myöhemmin minun pieni kulta mussukka rassukka lössykkä mussu mussu, Sunneva snaoi ja pörrötti vihaisena tuijottavan Draken hiuksia.
Wolfy hörähti huvittuneesti.

Sunneva oli saanut jo kaiken valmiiksi selostamossa yhdessä professori won Gaamean kanssa kun Prudence riensi vihdoinkin sinne.
    -Maltoithan sinä, Sunneva sanoi ystävälleen, joka punastui. -Ajattelin jo että hyppäät Wolfyn luudalle ja…
    -Sunneva!! Prudence huudahti korvat punaisina.
    -No niin, tytöt, professori won Gaamea sanoi. –Pelaajat saapuvat juuri kentälle, joten oletteko valmiina?
    -Kyllä olemme, professori, Prudence sanoi mulkaisi yhä kikattelevaan Sunnevaan. –Kuka onkaan tämän ottelun tuomari?
    -Professori Peto, won Gaamea sanoi hiukan kireällä äänellä.
    -Professori Peto? Prudence sanoi hämmästyneenä. –Onko hän edes virallinen…
    -On kyllä, Prudence, won Gaamea sanoi. –Hän on virallinen tuomari ja arpa onnisti häntä. Mutta nyt tytöt! Asettukaahan pakoillenne, minä jään valvomaan teitä tänne, enkä siedä mitään hömpötyksiä! Tuliko selväksi?
    -Tuli, tytöt sanoivat viattomasti yhteen ääneen.
Pelaajat liitivät suurelle kentälle yleisön hurratessa. Kalman Kehdon mustat liput liehuivat tuulessa, ja kaksi ristikkäin olevaa luuta (heidän tunnuksensa) antoi kannustajille merirosvomaisen vaikutelman. Tottakai Toveruuden Tornillakin oli sankka kannattaja joukko ja hiukan yli puolet yleisöstä heilutti villisti violetin värisiä lippuja, joissa oli kuvattuna ristikkäin kaksi tulisoihtua.
    -Ja saapuvat urheat…, Prudence aloitti selostuksensa yleisön kuunnellessa.
    -…ja komeat, Sunneva pisti väliin Prudencen mulkaistessa häntä.
    -…pelaajat kentälle. Vastakkain ottelevat mahtava Toveruuden Torni ja vähemmän mahtava Kalman Kehto ja panoksena on tämän vuoden mestaruus! Prudence pauhasi.
    -Ja tuomarina meillä on tänään hehkeä professori Mortal Peto!! Sunneva kiljui ja hän näki professorin puivan nyrkkiään selostamon suuntaan.
    -Ja peli alkoi, Prudence jatkoi. –Toveruuden Tornin joukkueen kapteeni Simon Livery paiskaa ryhmyn kohti Kalman Kehdon Aragas Cornwallia… HYVÄ SIMON!!!
    -Antakaapa yleisö Liverylle raikuvat aploodit!!! Sunneva yllytti. -Anteeksi, professori won Gaamea, voisitteko taputtaa hiljempaa? Kiitos.
    -Toveruuden Tornin joukkueen pitäjä Aramor Cornwall torjuu Bonegran surkean maalintekoyrityksen ja Cornwallin ällöttävä ja irstas ja sikamainen ja… hyvä on professori won Gaamea… veli irvistää kovin rumasti…
    -Nyt hyökkää ADAGIO! Kyllä aivan oikein, kaikki kuulitte oikein! Kalman Kehdon Adagio Fontrel alias Wolfy, oh anteeksi professori won Gaamea pääsen aisaan ihan juuri, ah ei asia meni jo, sori vaan kaverit! Sunneva huusi Wolfyn yritettyä saada sieppi, joka jo nyt ilmaantui paikalle.
    -Nyt sieppi on kateissa, kiitos ihastuttavan selostajakumppanini, Prudence mulkasi Sunnevaan joka nauraa hekotti itsekseen.
    -Voi että, katsokaa nyt miten söpöä! Drake Malfoy löi ryhmyn hurmaavan seksikk… Ups, anteeksi professri won Gaamea…, Sunneva sanoi ja keskittyi taas katsomaan peliä. Draken mulkoillessa vihaisesti.
    -Kalman Kehdon Malfoy siis löi ryhmyn päin Toveruuden Tornin Rosita Somberoa kohti joka ilmeisesti huomasi siepin mutta ei enää löydä sitä. Nyt Wolfy Fontrel…Ahhhh…, Prudence huokaili.
    -Siis Fontrelin kuvatus näkee siepin, näkee, näkee, näkee… Ei näe enää! Se on poissa! Sunneva jatkoi.
    -VOI EI, MAALI KALMAN KEHDOLLE! Prudene huusi ja osoitteli Kalman Kehdon jahtaaja Amadeusta. –Voi Beethoven minkä teit?
    -Ai Beethoven, eikös se tehnyt ihan hvyiä kappaleita? Sunneva räkätti ja won Gaamea mulkaisi vihaisesti.
    -Nyt Toveruuden Torni zemppiä! Prudence huusi.
    -Ei tapahdu mitään… Tehkää nyt jotain hyvät pelaajat, Sunneva huusi ja ryhmy lennähti päin selostamoa.
    -SE OLI LAITON! Prudence huusi. -Ja professori Peto ei tee mitään! Paitsi pui nyrkkiään minulle.
    -Nyt Toveruuden tornin Myer Nicholson, Lenny-Charles Journey sekä Autumn Erie, omat jahtaajamme, ovat saaneet kaadon hyppysiinsä ja kuljettavat sitä toisilleen, mutta voi EI! Samperin… Ups anteeksi ei tule toistumaan! INHOTTAVA Aragas Cornwall sai torjuttua tuon hienon yrityksen ja…MITÄ MITÄ…
    -…Kalmankehdolle toinen maali? Ei voi olla totta! Sunneva karjui. –Kuka se oikein oli?
    -Se taisi olla kyllä Amadeus Beethoven…, Prudence sanoi ja peitti kasvonsa käsiinsä.
    -No emme lannistu… Kalmankehto on vain kaksikymmenta pistettä edellä… Nyt meidän oma kaunis etsijämme NAPPAA SE SIEPPI! Sunneva huusi.
    -Voi ei kolmas maali! Prudence ilmoitti. -Ja Kalman Kehdolle tietenkin… Prudence sanoi masentuneena.
    -Wolfy Fontrel etsii jälleen sieppiä… MITÄ NYT hän tömähtää suoraan kohti meidän etsijäämme. VOI EI! Rosita heilahtaa pahasti mutta pysyy luudallaan. TUO OLI ALHAISTA FONTREL! Senkin tomppeli, tästä puhutaan vielä… Spagettini ei ole vielä kylmää ja arvaa kuka siihen hirtetään! Sunneva huusi. –Ja professori Peto pitää nyrkit ihan siellä kaavussaan! Kyllä me tämän homman osaamme.
    -JA KELTAINEN LAPPU SELOSTAMOON! JA 100 PISTETTÄ POIS TOVERUUDEN TORNILTA! Kuului huuto kentältä ja professori Peto mulkaisi pahasti Sunnevaa.
    -Okei okei anteeksi vaan kamalasti, ei toistu enää, kiltti professori Peto… Meidän seksipetomme…, Sunneva lauleskeli.
    -SE TIETÄÄ NEITI SUDENVARJOLLE JÄLKI-ISTUNTOA! Kuului jälleen kentältä ja professsori Peto pui jälleen nyrkkiä.
    -NYT Rosita, ota se sieppi että saadaan menetetyt tupamestaruus pisteet takaisin ja voitetaan koko roska! Prudence kiljui.
    -Mutta katsokaa taas tuota niin söpöä yritystä lyödä ryhmyä päin Rositaa. Kyllä se Drake on sitten NIIN söpö! Sunneva huusi ja jälleen uuis ryhmy osui selostamoon.
    -Ei se nyt niin söpö ole, Prudence mutisi. –Mutta tuolta lehahtaa Kalman Kehdon urhea lihaskimppu Wolfy Fontrel ja pyörii omituisesti ympyrää… Wolfy, MITÄ sinä teet?
    -Kalman Kehdon jahtaajakolmikko kuljettaa kaatoa kohti maalia ja… EIH!! Tämä ei ole totta… Clark Conwart teki maalin, Sunneva kiljui epätoivoisena. –Tuo oli kyllä vain hyvää tuuria!!
    -Mutta nyt on Toveruuden Tornin jahtaaja Lenny-Charles Journey saanut kaadon itselleen ja vie sitä huimaa vauhtia kohti maalia… MALFOY!! Sinä kuolet! Hyvä on, professori won Gaamea, en uhkaile enää… Näittekö? Drake Malfoy löi ryhmyn suoraan kohti Lenny-Charlesia ja Toveruuden Torni menetti kaadon. SINUN TAKIASI, DRAKE!! JA PYYHI TUO RUMA VIRNISTYS RUMALTA NAAMALTASI!! Prudence selosti antaumuksellisesti.
    -Drake oli nyt hyvin tuhma poika, Sunneva myönsi kiivasti selostaen. –Ja me keskustelemme tästä vielä… Hei! Nyt tapahtuu! Toveruuden Tornin söpö Kasimir Kadesh lyö ryhmyn suoraan… Drake Malfoyta päin!! SIITÄS SAIT, DRAKE!!
    -Valitettavasti herra Malfoy selviää Kasimirin erittäin taitavasta ryhmyn iskusta, Prudence jatkoi kuivakkaasti. –EI EI EI!! Autumn Erie, katso mihin lennät!! EIIIIHHH!!! Myra Bonegra! Olisit voinut edes vähän varoa! Ja kyllä, näen ruman kielesi tänne saakka! …kyllä, proffesori won Gaamea, lupaan rauhoittua…
    -Voi ei, Prue!! Kentällä on matami Hentovalkoinen, meidän ihana, joskaan ei niin hento, hoitajamme! Ja hän vie loukkaantuneen Autumnin pois kentältä! PARANE PIAN AUTUMN!! Sunneva huusi.
    -Mitäh?! Tuomarimme professori Peto ei aio diskata Myra Bonegraa!! Prudence älähti epäuskoisena. –Teidän on annettava hyvä selitys asialle, professori Peto!
    -TOINEN KELTAINEN KORTTI SELOSTAMOLLE!! Professori Peto karjui kentältä ja pui jälleen kiukkuisena nyrkkiään.
    -Ei meitä voi diskata! Prudence kiljui raivostuneena vastaan.
    -ONNEKSI OLKOON NEITI MCCALLUM! VOITITTE JUURI KAKSI TUNTIA JÄLKI-ISTUNTOA!!
    -Prue! Rauhotu! Näetkö, tuolla se pupusi pinkoo omalla Tulisalamallaan. Hyvä yleisö, selkokielellä tämä tarkoittaa että Wolfy Fontrel kiitää huimaa vauhtiaa kohti selostamoa… ja näyttää keskisormea!! Kyllä, professori won Gaamea, olen samaa mieltä, se oli hyvin rumasti tehty! Sunneva kiljui.
    -Niinkö, professori won Gaamea? Kyllä, ilmoitan! Hei, professori Peto!! Proffesori won Gaamea sanoi, että hän ottaa pois Kalman Kehdolta 10 pistettä Wolfy Fontrelin TÖRKEÄSTÄ käytöksestä! Mitäs siihen sanot, professori Peto? Prudence elämöi voitonriemuisesti. –Verisuonenne katkeavat päästänne tuota tahtia, professori Peto!!
    -VOI EI jälleen kerran tuli maali… Professori Won Gaamea tässä on teille ihan puhdas nenäliina, Sunneva sanoi won Gaamealle joka nyyhki kova äänisesti selostamossa.
    -Nyt on tilaisuus… Sieppi suvaitsee taas ilmaantua… Se on aivan lähellä selostamoa ja ups… Minun ei olisi pitänyt kertoa sitä, Prudence naurahti nolona.
    -Nyt molempien joukkueiden etsijät lentävät tänne päin… JARRUTTAKAA HYVÄT IHMISET! Sunneva karjui Wolfyn ja Rositan rymistäessä vieri vierten hakemaan sieppiä.
    -Nyt Rosita lähti jahtaamaan sieppiä, hän on pieni ja vikkelä toisin kuin Wolfiemme joka on iso ja ei niin vikkelä ja… Aijai ei kai taas tullut keskisormea siellä…?! Prudence huusi innoissaan.
    -HYVÄ ROSITA OTA SE SIEPPI! Sunneva huusi kurkku suorana.
    -HEI HEI ME TEHTIIN MAALI! Prudence huusi ja alkoi hyppiä.
    -Siinä sinulle professori Peto kyllä Toveruuden Torni nousee taas! Sunneva huusi naama punaisena.
    -Hei hetkonen, mihin meidän etsijämme ovat hävinneet? Siis se siro ja kaunis Rosita ja iso, karvainen, romuluinen…
    -Hetkinen, mistä sinä tiedät että Wolfy on karvainen!? Prudence huudahti.
    -Öh Prue, se oli ihan vain arvaus…
    -Ai okei… Ups…
    -No joka tapauksessa sieppi on ilmaantunut jälleen esiin ja Wolfy kiitää kuin lentävä lehmä sen perässä.
    -Mistä sinä tuon keksit…? Taidat olla väsynyt, Prue nauroi.
    -No,tuota ehkäpä…, Sunneva naurahti.
    -Mitä mitä… Missä Rosita on? Wolfy liihottelee siepin perässä kuin perhonen ja Rositaa ei näy missään?
    -EI EI!!! Prudence alkoi huutaa ja nousi seisomaan.
    -Wolfy Fontrel on siepin perässä ja Rosita tulee perästä mutta ei tule mitenkään saavuttmaan tuota lentävää iilim… Anteksi professori Won Gaaema… Niin siis tuota lentävää öh… poikaa…
    -WOLFY, JOS KOSKETKAAN SIIHEN SIEPPIIN NIIN EN IKINÄ ENÄÄ PUHU SINULLE! Prudence huusi. –Ihan turhaa, minä näen kyllä virneesi senkin…!
    -EI EI EI EI! Nyt se Kalman Kehdon koira sai sen siepin ja pitelee sitä kädessään kuin… No antaa sen olla, Sunneva huusi ja koko katsomo nousi seisomaan, suurin osa buuasi mutta Kalman Kehtolaisista lähti melkein yhtä iso ääni hiedän hurratessa.
    -JA MYRA PITÄÄ NÄPPINSÄ EROSSA WOLFYSTA! Prudence huusi vielä viimeisiksi sanoikseen ja ottelijat lentelivät onnessaan Wolfya päin ja törmäsivät tähän niin että kaikki tippuivat alas maahan.
    -Todella mukavat oltavat tuolla etsijällä, Sunneva mumisi ja Won Gaaema niisti ison nenänsä Sunnevan antamaan liinaan ja kuivasi silmänsä.
    -No tytöt, ehkä sitten ensi vuonna, won Gaamea sanoi ja lähti alas katsomosta.


    -Voi ei! Prudence sanoi ja hautasi kavonsa taas käsiinsä.
    -No… Meillä ainakin tulee olemaan erittäin mukavat hetket kun Wolfy ja Drake tulevat tänne, Sunneva virnisti.
    -Voi ei! Mutta eivät he voi tehdä mitään meille jos eivät löydä meitä, Prudene virnisti ja lähti kävelemään kohti selostamon ovea lähteäkseen äkkiä livohkaan.
    -Erittäin hyvä idea, Sunneva naurahti.
    -Liian myöhäistä, Prudence voihkaisi ja katsoi ulos.
Tytöillä ei ollut aikaa rynnätä ulos selostamosta, joten he syöksyivät äänekkäällä ryminällä piiloihin. Sunneva ryntäsi tyhjään kaappiin, jossa säilytettiin nyt pöydällä olevia äänentoistolaitteita ja Prudence livahti liinalla peitetyn pöydän alle. Selostamon ovi aukeni raikuvasti pamahtaen.
    -Ja nyt kyllä…, Wolfy aloitti mylvintänsä, mutta vaikeni nähdessään tyhjän selostamon.
    -Mihin ne helkutin noidat livahtivat? Drake ärähti.
    -Ne eivät voi olla kaukana, Wolfy sanoi uhkaavalla äänellä. -Minulla olisi muutama sana sanottavana arvon selostajattarille…
    -Mutta Wolfy, me kuitenkin VOITIMME!! Drake hihkui yrittäen peittää ärtymystään.
    -Mutta minulla on silti muutama sana sanottavana…, Wolfy penäsi kiukkuisena.
    -Äh Wolfy! Sen ehtii myöhemminkin! Nyt on tarkoitus juhlia ja olen kuullut että Mick toi jästienmaailmasta muutamia pulloja jotain alkoholi –nimistä ainetta…
Draken ääni vaimeni kun he poistuivat Wolfyn kanssa selostamosta ja paiskauttivat oven kiinni mennessään. Tytöt kömpivät esiin piiloistaan hillittömästi kikattaen.
    -Selvittiinhän me…, Prudence sanoi yhä nauraen.
    -Meidän lienee silti syytä pysyä erossa heistä vähän aikaa, Sunneva sanoi hiukan haikeana.
    -Kyllä sinä sen kestät, Prudence lohdutti. –Ainakin tämän illan pysymme todella kaukana heistä…
    -Ihan taatusti, Sunneva myönteli hartaasti. –Jos se Mick on tosiaan tuonut heille alkoholia…
Tytot eivät edes uskaltaneet ajatella mitä tapahtuisi jos se kohtaisivat Kalman Kehdon huispausjoukkueen hillittömässä humalassa.
    -Lisäksi välttelemme myös professori Petoa, Prudence muistutti. -Näitkö hänen ilmeensä?
    -Näin, Sunneva sanoi nauraen. –Toivottavasti professori Peto ei kärsi mistään sydänsairauksista…
    -Minä en tänään todellakaan halua suorittaa voittamiani jälki-istuntoja, Prudence marmatti.
Tytöt lähtivät selostamosta kohti omaa torniaan, varmistettuaan ensin ettei Wolfy Fontrelia ja Drake Malfoyta näkynyt missään.